Vrijwilliger worden


Scouting is een geweldige hobby, waarbij je kinderen zich echt ziet ontwikkelen. Daarnaast doe je als vrijwilliger waardevolle ervaring op op het gebied van leiding geven, organiseren en verantwoordelijkheid nemen.Met een Scouting-achtergrond kom je er wel!

Dus ben je enthousiast, kan je goed met kinderen en jongeren omgaan en lijkt het je leuk hen te begeleiden bij hun wekelijkse Scoutingavontuur? Of heb je misschien bestuurlijke of andere kwaliteiten die je wilt inzetten? Dan is Scoutinggroep Scojesa opzoek naar jou! Je kunt bij ons terecht als jeugdleiding van een bepaalde leeftijdsgroep, als bestuurslid of in een ondersteunende rol. Meer dan een paar uurtjes per week ben je er niet aan kwijt, maar meer kan altijd. Mocht je interesse hebben in een vrijwilligersfunctie bij Scoutinggroep Scojesa dan kun je contact opnemen met Monique Geertsen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor alle functies geldt dat je lid wordt van Scouting Nederland, de contributie hiervoor wordt door de vereniging betaald. Voor je inzet ontvang je geen vergoeding, maar eventuele kosten van trainingen etcetera kunnen wel vergoed worden.

 

Openstaande functies

Leiding bij de Bevers
De Bevers zijn onze jongste speltak, jongens en meisjes tussen de 5 en 7 jaar. Elke zaterdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 hebben zij hun leukste momenten van de week waarbij er geknutseld wordt, geklauterd in ons eigen klimbos of erop uit, al dan niet in de fantasiewereld van het dorp Hotsjietonia. De Bevers hebben een enthousiast jong leidingteam wat versterking zoekt.
Je bent ongeveer 4 uurtjes per week kwijt aan deze speltak, naast de eigen opkomst is er altijd wat voorbereiding die je vaak zelf kan indelen. Heb je interesse, neem dan contact op met Monique Geertsen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voorzitter 
Het groepsbestuur is de dagelijkse, overkoepelende leiding van onze vereniging en geeft uitvoering aan de besluiten die in de algemene ledenvergadering (groepsraad) worden genomen. Daarbij is een voorzitter onmisbaar: hij of zij behandelt de inkomende en uitgaande post en mailverkeer binnen en buiten de vereniging, schrijft notulen en zorgt voor een goed beheer van het archief hiervan. De gemiddelde tijdsinvestering is ongeveer 1 uur per week, welke grotendeels zelf in te delen is. Heb je interesse, neem dan contact op met Monique Geertsen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

'Chef' buitenterrein

Voorzitter beheerstichting 

Penningmeester beheerstichting