Verhuur

Het eind 2001 opgeleverde clubhuis 'de Hoystak' van Scoutinggroep Scojesa bestaat uit twee verdiepingen en beschikt onder meer over:

  • drie grote lokalen (resp. 55, 58 en 85 m2)
  • een keuken met combioven, 5-pits kookplaat, industriebrander, koelkast, Bravilor koffiezetter, inventaris en doorgeefluik
  • drie toiletten en twee urinoirs
  • twee douches en drie waskranen.

Rond het gebouw is een speelterrein van ongeveer 1.300 vierkante meter (deels verhard, twee speelvelden en bossage). Het terrein is omgeven door een afsluitbaar hek.
Let op: tijdens het seizoen 2016-2017 zijn er werkzaamheden aan het terrein rondom het clubhuis. Hierdoor kunnen velden/faciliteiten minder beschikbaar zijn. Neem voor meer informatie contact op met de beheerder.

Klik hier voor een digitale rondleiding door het gebouw.

Door de indeling en ligging is het clubgebouw De Hoystak een prima plek voor verenigingen, naschoolse opvang of een weekendkamp of zomerkamp van uw (Scouting)vereniging. Het is eveneens mogelijk het clubgebouw van Scojesa op een of meerdere doordeweekse dagen te huren, zij het incidenteel of voor een langere periode. De Hoystak wordt niet verhuurd voor feesten of partijen. 

Ook voor presentaties, trainingen, workshops of vergaderingen is het gebouw of een deel ervan beschikbaar. Elk van de lokalen heeft de beschikking over vergadertafels, stoelen, whiteboards en/of presentatieschermen.

Beschikbaarheid

Het gebouw is zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar. Buiten de zomervakantie (regio midden) is de verhuur in het weekend echter aan een aantal voorwaarden verbonden, vanwege de activiteiten van de eigen scoutinggroep. Deze houden in dat 

  • op vrijdagavond van 19:30 tot 22:30 uur en op zaterdag van 11:45 tot 17:30 het clubhuis vrij beschikbaar moet zijn voor onze jeugdgroepen. Huurders dienen het clubhuis dan te verlaten, tenzij anders overeengekomen;
  • materialen, boodschappen en matjes/bedden op die tijden zo veel mogelijk opgeruimd/opgeborgen zijn.

In schoolvakanties en vanaf zaterdag 17:30 is het clubgebouw geheel vrij beschikbaar. 

Raadpleeg de Verhuurkalender voor actuele beschikbaarheid of informeer bij de beheerster naar mogelijkheden en voorwaarden.