Verhuur

Door de indeling en ligging is ons clubgebouw 'de Hoystak' een prima plek voor verenigingen, naschoolse opvang of een weekendkamp of zomerkamp van uw (Scouting)vereniging. Het is eveneens mogelijk het clubgebouw van Scojesa op een of meerdere doordeweekse dagen te huren, zij het incidenteel of voor een langere periode. 

Ook voor presentaties, trainingen, workshops of vergaderingen is het gebouw of een deel ervan beschikbaar. Elk van de lokalen heeft de beschikking over vergadertafels, stoelen, whiteboards en/of presentatieschermen.
De Hoystak wordt niet verhuurd voor feesten of partijen. 

Faciliteiten

De Hoystak bestaat uit twee verdiepingen en beschikt onder meer over:

  • drie grote lokalen (resp. 55, 58 en 85 m2) met linoleum vloer, tafels en stoelen
  • een keuken met combioven, 5-pits kookplaat, industriebrander, koelvriescombinatie, Bravilor koffiezetter, inventaris en doorgeefluik
  • drie toiletten en twee urinoirs
  • een sanitairruimte met twee douches en drie waskranen.

Klik hier voor een digitale rondleiding door het gebouw.

Rond het gebouw is een recent gerenoveeerd speelterrein van ongeveer 1.300 m2 met o.a. een groot grasveld, een klauterbos en een kampvuurkuil voor ca. 35 personen. Het terrein is omgeven door een afsluitbaar hek.

 

Beschikbaarheid

Het gebouw is zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar. Echter, buiten de zomervakantie (regio midden) is de verhuur in het weekend aan een aantal voorwaarden verbonden, vanwege de activiteiten van de eigen scoutinggroep. Deze houden in dat: 

  • op vrijdagavond van 20:00 tot 22:00 uur en op zaterdag van 12:00 tot 17:00 het clubhuis vrij beschikbaar moet zijn voor onze eigen activiteiten. Huurders dienen het clubhuis dan te verlaten, tenzij anders overeengekomen;
  • materialen, boodschappen en matjes/bedden op die tijden zo veel mogelijk opgeruimd/opgeborgen zijn.

In de zomervakantie regio midden en op zaterdagen na 17:30 is het clubgebouw geheel vrij beschikbaar. 

Raadpleeg de Verhuurkalender voor actuele beschikbaarheid of informeer bij de beheerder naar mogelijkheden en voorwaarden.