Kennismaken en lid worden

De eerste stap is altijd moeilijk, een vreemd gebouw en veel nieuwe gezichten. Toch zijn al vele leden van Scojesa je voorgegaan, zij beleven elke week veel avonturen en maken nieuwe vrienden. Wedden dat Scouting ook iets voor jou is?

De eerste keer Scouting
Ju kunt vrijblijvend een aantal keer komen kijken bij een van de speltakken (leeftijdsgroepen) van Scoutinggroep Scojesa. Neem voor een kijkafspraak telefonisch contact op met Monique via 06-47149098. Zij kan ook alle andere vragen beantwoorden over de groep. Heb je een afspraak staan dan is het verstandig om tien minuten eerder te komen zodat je alvast kennis kan maken met de leiding. Natuurlijk mag je je vader of moeder meenemen.

En verder...
Als de kennismaking bevallen is, kom je de volgende week gewoon weer terug. Na enkele weken ontvang je van de leiding een inschrijfformulier voor een lidmaatschap bij Scoutinggroep Scojesa. Dit formulier lever je de week erop in zodat we je kunnen inschrijven in de ledenadministratie. Na een aantal weken zal je dan geïnstalleerd worden: een korte maar belangrijke ceremonie waarbij we je officieel welkom heten als volwaardig Scout.


Contributie 2016

  • Voor alle leden tot 18 jaar: € 27,50 per kwartaal
  • Voor Pivo's van 18 tot 24 jaar: € 24,00 per kwartaal
  • Voor stamleden (actieve vrijwilligers): € 25,- per jaar
  • Plusscouts (niet-actief): € 37,50 per jaar

Vanaf 1 januari 2016 kunnen nieuwe leden hun contributie alleen nog per doorlopende machtiging betalen. Deze machtiging is opgenomen op het inschrijfformulier.

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan bovenstaande gegevens. Mocht u vragen hebben betreffende de contributienota's dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..