Stamlingen (18+)

Dit zijn leden van 18 jaar en ouder, die al dan niet ook vrijwilliger zijn.

De Stamlingen kan je een gezellige groep 'vrienden' noemen die wekelijks bij elkaar komt om gewoon even lekker te ontspannen, rustig bijkomen aan het begin van het weekend. Bovendien worden maandelijks gezellige activiteiten georganiseerd. Zo houden ze bijvoorbeeld een darttoernooi, vieren ze op unieke wijze Sinterklaas en Kerst en is er jaarlijks een grootse wedstrijd onder de naam Scojesa Quest. In teams strijden Stamlingen (samen met de Pivo's, leiding en Plus Scouts) tegen elkaar; spectaculaire opdrachten tijdens een race per voet, fiets of auto! Maar dit is natuurlijk niet het enige wat deze groep bezig houdt bij Scoutinggroep Scojesa.

De meeste leden van de stam zijn eveneens actief als leiding bij Scoutinggroep Scojesa. Maar de Stamlingen bieden ook ruimte voor leden die zich wel willen inzetten voor een groep maar net te weinig tijd hebben om als leiding actief te zijn. Momenteel wordt met het maken van de programma's volop samengewerkt met de PlusScouts.

Opkomst tijden
De Stamlingen draaien maandelijks een programma op een vooraf afgesproken datum en tijd. Ze komen wekelijks op vrijdag vanaf 22.00 uur gezellig bij elkaar.

De Scoutfit
De Stamlingen dragen als Scoutfit de groene groepskleding.

Bestuur
Voorzitter - Marco van Leeuwen
Penningmeester - Wolter Heertjes
Secretaris - Angela Lemmers

Foto's
Kijk hier voor foto's.