Bereikbaarheid

Het clubhuis 'de Hoystak' staat in Sassenheim, een middelgroot dorp in de Randstad gelegen tussen Amsterdam, Den Haag en Noordwijk aan Zee. Het is zowel per auto als per openbaar vervoer eenvoudig te bereiken.

Per auto

Volg de A44 richting Den Haag (vanuit het noorden) of richting Amsterdam (vanuit het zuiden). Neem afslag 4/Warmond en volg aan het einde van de afrit de richting Sassenheim. Bij de rotonde voor het Van der Valk Hotel gaat u rechtsaf richting bedrijventerrein Jagtlust. Aan het einde van deze straat gaat u rechtsaf en direct linksaf de Kwekersweg op. Deze slingert door een woonwijk waarna u aan het einde (bij Rijnlands Lyceum) rechtsaf de Van Alkemadelaan op gaat. Hierna de eerste rechts, nog vóór zwembad 'Wasbeek'. Dit is de Sportdreef, het clubhuis ligt na het zwembad aan de linkerkant.

Per trein

Het clubhuis ligt op slechts 10 minuten lopen vanaf NS-station Sassenheim. Vanaf het station gaat u bij het viaduct het fietspad op en loopt u van de McDonalds af langs de snelweg. Na ca. 150 meter splitst het fietspad en gaat u rechts met het fietspad onder de snelweg door. Na de brug gaat u linksaf en houdt u de parkeerplaats aan de rechter hand. Na de ingang van zwembad 'De Wasbeek' gaat u linksaf de Sportdreef in. Aan de linker hand, na het zwembad, ziet u het clubhuis liggen.


Grotere kaart weergeven